Uniek, Vooruitstrevend, Sociaal

Welkom bij PW 2010

PW 2010 is opgericht in 1974 als Progressief Wervershoof en was steeds met twee zetels vertegenwoordigd in de Raad van de toenmalige gemeente Wervershoof (Wervershoof, Onderdijk en Zwaagdijk-Oost). Gedurende 18 jaar heeft de partij ook deel uitgemaakt van het College en dus bestuursverantwoordelijkheid gedragen.

PW 2010
 zit sinds 2010 met één zetel in de Raad van de toen nieuw gevormde gemeente Medemblik. De toevoeging '2010' geeft aan, dat PW vanaf dat moment er niet alleen meer is voor Wervershoof, maar voor alle kernen van de gemeente Medemblik. Iedere kern heeft haar eigen cultuur en gewoontes en die verscheidenheid en eigenheid moet gerespecteerd worden, uiteraard met oog voor de belangen van de gemeente als geheel. 

PW 2010
 biedt plaats aan iedere inwoner van onze gemeente die progressieve politiek een warm hart toedraagt, die solidair wil zijn met de kwetsbare groepen in onze samenleving en kiest voor vernieuwende en duurzame oplossingen. Zowel aanhangers van landelijke progressieve partijen als mensen die niet partijgebonden zijn, kunnen zich bij ons thuis voelen.