PW 2010, een nieuwe start

Ja waarmee zult u denken. Met het actief betrekken van inwoners bij onze vergaderingen. Daarom bent u, dinsdagavond 5 februari om 19.30 uur, van harte welkom bij de fractie van PW 2010 in De Schoof.

Wij blijven doorgaan op de hier in de gemeente Wervershoof ingezette weg. Het opkomen voor de belangen van de inwoners van alle kernen. Ook al zijn we een kleine partij, onafhankelijk van landelijke politieke partijen, toch kunnen we wel regelmatig onderwerpen in de raad aan de orde stellen, die op termijn veranderingen in gang zetten. Zoals het behoud bibliotheek en muziekonderwijs, uitvoering van jongeren- en ouderenbeleid, service en dienstverlening van de HVC, maar ook verkeersveiligheid. Daarnaast trekken we aan de bel als wij zaken horen, die niet goed gaan. Zoals het verdwijnen van winkels, de situatie van De Schoof en de haperende service met betrekking tot het onderhoud van hulpmiddelen.

Voordat een punt in de raad aan de orde komt is er al veel voorwerk gedaan. Ook met het betrekken en het ophalen van informatie bij onze inwoners, want voor ons staat het belang van de inwoners voorop, niet de partijpolitiek.

Dinsdagavond 5 februari kunt u met ons meedenken en praten. U bent eerst aan zet, want wij beginnen met een inloop, waarin u punten aan kunt dragen. Wij stellen ons graag open op en willen met u meedenken over wat u bezighoudt en waar wij als fractie een rol in kunnen spelen.

Anneke van der Geest, fractievoorzitter PW 2010